Jön a II. VulcanRun – előre, a Ság hegyre!

2019-03-28

A Honvédelmi Sportszövetség tagszervezetei közé elsők között csatlakozó Honvéd Ezüst Nyíl Sportegyesület csapata mindig tesz arról, hogy sem ők, sem pedig a környezetükben élők ne unatkozzanak. Soron következő nagy dobásuk a másodszor megrendezésre kerülő VulcanRun – akadályfutó verseny (2019. április 20.).

Az eseményről:

A II. VulcanRun akadályfutó versenyen két távval is várnak bennetek. Készüljetek, mert a kezdők mellett a profinak is lesz kihívásuk!

Helyszín:
Továbbra is a Ság hegy és környéke, szóval kedveskednek nektek egy kis szintemelkedéssel is.

2018-ban 9 km-en 17 akadállyal tették próbára az érdeklődőket, ennek célja az volt, hogy azok is kedvet kapjanak, akik eddig tartottak az akadályfutástól. Sok reakciót, kommentet, megjegyzést kaptak, hogy tetszett a sportolásnak ez az új fajtája és sokan kezdtek el edzeni, hogy 2019-ben még felkészültebbek legyenek vagy éppen felbuzdulva a 2018-as verseny visszhangja után, megmérettessék magukat.

Ezért 2019-ben 2 távval is várnak bennetek. Hogy mire számítsatok?

Kezdőknek: 8-9 km, 15 akadály, 250 m szintkülönbség

Haladóknak, profiknak: 15-16 km, 25 akadály, 400 m szintkülönbség (garantáltan lesz benne kihívás)

Amennyiben idő és kapacitás lesz, a sokak által “követelt” gyermek futam sem kizárt, hogy megrendezésre kerül.

Ja, és TEFUTSZ kupafutama is lesz az esemény, így értékes pontokat gyűjthettek majd!

2018-ban a vizes akadály sokaknak ijesztő volt elsőre, de a verseny alatt ez nem volt tapasztalható. Ezért 2019-ben is lesz vizes akadály, de most úszás nélkül, csak cserébe nehezebb lesz.

Az akadályok továbbra is maradnak változatosak, amiben lesz kúszás, mászás, kötélmászás, ügyességi, logikai feladat, hogy ne maradjon unalmas.

A frissítő pontokon idén is lesz „sághegyi energia ital”.

Rendezvényterületen pedig gondoskodnak róla, hogy ne unatkozzanak a családtagok sem.
Az esemény továbbra is megmarad annak a jó hangulatú, de kihívásokkal teli versenynek, mint ami 2018-ban volt, amihez nagyban hozzájárul a barátok, ismerősök és a celldömölki önkéntesek segítsége!

Figyelem: nevezési határidő: április 1.!

Részletek, nevezési információk itt érhetők el: https://survivalrun.hu/#VulcanObstacle