Hatalmas siker az újbudai gyereknapon a HS közreműködésével!

2019-05-27

Immáron hagyománynak nevezhető, hogy a Bikás parkban kicsik és nagyok egész nap izgalmas programokon szórakozhattak gyereknapon. Így volt ez vasárnap is: jó időben, jó helyen több mint 1000 ember szórakozott elsőrangúan. A gyerek- és felnőtt programok (többek között ugrálóvár, csillámtetoválás, kézműves foglalkozások, pónilovaglás, állatsimogató, közbiztonsági programok, szépségápolás, sportprogramok) mellett sztárfellépők színesítették az ingyenes rendezvényt, amelyen a Honvédelmi Sportszövetség sátránál is elképesztően nagy volt a siker.

Egész nap kígyózó sorokat jegyezhettünk fel, szinte kivétel nélkül mindenki ellátogatott hozzánk, és próbálta ki a különböző sporteszközöket. Nagy örömmel nyugtázta mindezt dr. Simicskó István kormánybiztos, a kerület országgyűlési képviselője, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke, illetve dr. Nébald György általános alelnök, olimpiai bajnok vívónk is.

Nyereményből sem volt hiány a rendezvényen, és ebből a HS sem akart kimaradni: 18 ajándékcsomagot sorsoltunk ki, amelyet dr. Simicskó István adott át a szerencséseknek. Persze az esemény zárásakor nem véletlen hangzott el: mindenki szerencsés, aki részese lehetett ennek a programnak.