Pazarul sikerült az újbudai Őszköszöntő Fesztivál

2019-09-08

Kimondottan szerencsés időjárás, szép idő, szuper programok – remekül sikerült az újbudai Őszköszöntő Fesztivál a Bikás parkban. Ott, ahol a Honvédelmi Sportszövetség is főszerepet vállalt, hiszen több aktivitással is várta a szépszámú tömeget, úgy a gyerekeket, mint a felnőtteket.

„Az akadálypálya volt a legjobb, jókat versenyeztünk a többiekkel” – mondta mosolyogva az egyik harmadik osztályos kislány, majd rohant is tovább a lézerlövészetre. De becsülettel végigment a HS többi részén is, így megnézte a fegyversimogatót, kipróbálta az íjászatot, az ergométeres padot, majd a szimulált ejtőernyős célba ugrásnál nevetett nagyokat. Hiába, no, a mosoly, a jókedv volt az úr.

Az egész napos programban ugrálóvár, fajátékok, arcfestés, csillámtetoválás, kézműves foglalkozások, pónilovaglás, közbiztonsági programok, szépségápolás is szerepelt, plusz pecsétgyűjtő játék jelentette a kicsiknek a fénypontot. Az ajándékokkal, köztük a Honvédelmi Sportszövetség csomagjaival persze.

A színpadon közben az Alma Zenekar, a Karinthy Színház társulata, az Erdőfű Zenekar, Hajnóczy Soma bűvész világbajnok, Caramel, az Intim Torna Illegál, Dés László, Kállay-Saunders András, Kollányi Zsuzsi, Saiid, Koszi Janka, Zentai Márk szórakoztatta a megjelenteket. Akik kvázi egyöntetűen állapították meg: tényleg szuper nap volt.

A rendezvény fővédnökei Dr. Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere és Dr. Simicskó István kormánybiztos, Újbuda országgyűlési képviselője, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke volt.